Είμαστε εδώ για να κάνεις πραγματικότητα κάθε διαδρομή και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία της εμπειρίας σε κάθε χιλιόμετρο.

Ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, νέες φιλίες και νέες θεωρήσεις.
 

Μάθε περισσότερα από τον Υπεύθυνο της BMW Motorrad Βελμάρ Γιάννη  Σιμιτζή στο τηλέφωνο 2310475871 ή άφησε τα στοιχεία σου παρακάτω .

 

Χειμερινή Προσφορά από τη BMW Motorrad Service της Βελμάρ

Η Βελμάρ του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, Επίσημος Επισκευαστής BMW MOTORRAD στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019 σε όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών ΒΜW για εργασίες συντήρησης ή επισκευής:   

•             25% έκπτωση στα ανταλλακτικά

•             30% έκπτωση στην εργασία και

•             Δωρεάν Οδική Βοήθεια με κάθε συντήρηση

Μέσα από το ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών της Βελμάρ, συνεισφέρουμε ενεργά στην απόλυτη οδηγική ασφάλεια και απόλαυση.

Ειδικότερα, το BMW Motorrad Service της Βελμάρ, σας προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, χάρη στην επαγγελματική εμπειρία, τον σύγχρονο εξοπλισμό, τα ειδικά εργαλεία και όχι μόνο. Οι τεχνικοί στο Service της BMW Motorrad Βελμάρ διαθέτουν εκτενή προσόντα βασισμένα στην εντατική εκπαίδευση και στα προηγμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της BMW.

BMW MOTORRAD Βελμάρ. Κοντά σας σε κάθε σας επιθυμία!

 

Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης προς την Βελμάρ (Autotechnica Hellas Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά , Αθήνα) με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Βελμάρ (Autotechnica Hellas Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά , info@velmar.gr). Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Βελμάρ (Autotechnica Hellas ) καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την Βελμάρ (Autotechnica Hellas και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Βελμάρ (Autotechnica Hellas. Αιτήματα μεταβολής προς τη BMW Hellas A.E. σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης θα προωθούνται από την Βελμάρ (Autotechnica Hellas στη BMW Hellas A.E. Ωστόσο, είναι δυνατόν να απευθύνονται κατευθείαν προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW (210-9118000, bmwcustomercare@bmw.gr). Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από τη BMW και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas A.E., και στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

* Υποχρεωτικά πεδία