Είμαστε εδώ για να κάνεις πραγματικότητα κάθε διαδρομή και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία της εμπειρίας σε κάθε χιλιόμετρο.

Ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, νέες φιλίες και νέες θεωρήσεις.
 

Μάθε περισσότερα από τον Υπεύθυνο της BMW Motorrad Βελμάρ Γιάννη  Σιμιτζή στο τηλέφωνο 2310475871 ή άφησε τα στοιχεία σου παρακάτω .

 

BMW F 750 GS με όφελος €900.

Κάνε δική σου την BMW F 750 GS με όφελος €900. Επισκέψου τώρα τη BMW Motorrad Βελμάρ και επωφελήσου από την προσφορά μας.

*Η ενέργεια ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό μοτοσικλετών και μέχρι εξαντλήσεως του σχετικού αποθέματος.

BMW F 850 GS με όφελος €1.250.

Κάνε δική σου την BMW F 850 GS με όφελος €1.250. Επισκέψου τώρα τη BMW Motorrad Βελμάρ και επωφελήσου από την προσφορά μας.

*Η ενέργεια ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό μοτοσικλετών και μέχρι εξαντλήσεως του σχετικού αποθέματος.

 

 

Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης προς την Βελμάρ (Autotechnica Hellas Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά , Αθήνα) με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Βελμάρ (Autotechnica Hellas Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά , info@velmar.gr). Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Βελμάρ (Autotechnica Hellas ) καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την Βελμάρ (Autotechnica Hellas και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Βελμάρ (Autotechnica Hellas. Αιτήματα μεταβολής προς τη BMW Hellas A.E. σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης θα προωθούνται από την Βελμάρ (Autotechnica Hellas στη BMW Hellas A.E. Ωστόσο, είναι δυνατόν να απευθύνονται κατευθείαν προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW (210-9118000, bmwcustomercare@bmw.gr). Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από τη BMW και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες διαδικτυακά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas A.E., και στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

* Υποχρεωτικά πεδία